Generalist maar tegelijk ook specialist?

Absurd. Behalve bij IT-Planet waar we allround dienstverlening willen combineren met maatwerk. Ook voor jou! We bouwen graag een carrière uit op maat. Maar wat doen we nu eigenlijk? We zijn een generalist: IT-Planet levert namelijk kwaliteitsvolle diensten in alle domeinen van IT. Door jarenlange ervaring in het vak zijn we in staat om optimale kwaliteit van diensten te leveren in elk van deze domeinen. Als een expert streven we elke dag succesvol naar excellente oplossingen voor elk van onze stakeholders. Dit maakt van IT-Planet dan ook die specialist.

Application development

Ook binnen Application Development willen we expert zijn in deverse technologieën. Je kan jezelf een gedreven programmeur noemen in .NET, Java of Mainframe. Daarbij hou je ervan om op een efficiënte manier concrete resultaten te behalen. Je bent expert in een domein of staat eerder open voor meerdere zaken, bij ons zijn er tal van kansen in Application Development. Ook Mobile Developers (Android, iOs, xanaris of Windows Mobile) als Web Designers kunnen bij ons een loopbaan starten of verder uitbouwen door projecten bij een van onze klanten. Naast Junior of Senior Developers stellen we ook Business/Functioneel Analisten en Project Managers te werk binnen deze domeinen. Bij ons kan je mooie ervaringen opdoen en geef je je programmeerervaring een gezonde boost.

Infrastructure services

Je hebt een aantal jaren ervaring in infrastructuur achter de rug of je bent starter en bent op zoek naar een eerste werkervaring als Support Engineer. Daarbij bezit je enige ambitie om een excellente expertise op te bouwen als System of Network Engineer? De consultants van IT-Planet krijgen niet te missen kansen om in de Windows of Unix/Linux wereld verder te groeien, dit op technisch vlak ofwel richting Project Management.

Software Testing

Je bent gebeten in het testen van applicaties, programma's, websites etc. Ook de analyse van testen of testdesign fascineert je. Op termijn ambieer je al dan niet om test coördinator te worden of om expert te worden in het ontwikkelen van testen. Ook in dit domein kan IT-Planet jou unieke opportuniteiten bieden.

Business Intelligence 

Ook is er de mogelijkheid om je in dit domein verder te verdiepen (Oracle, PL/SQL, SQL Server). Dit zowel als Ontwikkelaar of Analyst.