Succesvol samenwerken

IT-Planet biedt allround ICT Consultancy Services (Human Capital Services domein IT) en bekleedt sinds 2006 een onafhankelijke en unieke positie in de Belgische markt. Consultancy is onze ‘kernactiviteit’ waarbij onze consultants omwille van hun specialisatie, motivatie en flexibiliteit hét verschil maken. Zij ‘kleuren’ als het ware de hen toegekende projecten op maat maar mét respect voor de identiteit van onze klanten. 

Hoe?

Mensen vinden met de geschikte capaciteiten die bovendien beschikbaar zijn, is geen evidentie én leidt daarenboven de aandacht af van uw kernactiviteiten. Onze hoog opgeleide recruiters bezitten een gespecialiseerde kennis over IT en HR waardoor ze op een efficiënte manier IT-profielen kunnen screenen. Samen met hun relevante ervaring zijn ze in staat om keer op keer een excellente Person-Organisation fit te bieden.

Generalist

IT-Planet is in staat om door de jaren heen zich te positioneren tot een echte generalist in het domein van IT. Zo bestaan we momenteel uit een divers team van meer dan 160 enthousiaste IT-consultants: van support tot system engineers, project managers, programmeurs, webdesigners tot software testers...