Onze medewerkers

IT-Planet bestaat nu uit een groeiende groep van 200 consultants. Sinds 2006 zijn we ook al 6 keer genomineerd tot Trends Gazellen, één van de snelst groeiende onderneming van Oost-Vlaanderen.

Bij IT-Planet werken, is met plezier gaan werken!

 

 • "Al 6 jaar werk ik bij IT-Planet. Ik heb in verschillende projecten bij verschillende klanten gewerkt. Het waren allemaal zeer boeiende, leerrijke en motiverende ervaringen. Wat me bevalt aan IT-Planet is de no-nonsens aanpak!" Marijke, Test Analist.
   
 • "Er hangt een heel leuke sfeer en de collega’s zijn super!"
   
 • "Als IT’er heb ik het geluk gehad om bij IT-planet mijn gewenste startersfunctie te vinden. Ik kreeg meteen een project toegewezen als service desk medewerker bij een klant met een enorme ICT- infrastructuur." Frederic, Support Engineer.
   
 • "IT-Planet is een bedrijf dat belang hecht aan het kennen van haar medewerkers en klanten om zo de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Dit aan de hand van een telefoontje, een bezoek op de werkvloer of tal van activiteiten."
   
 • "Bij IT-Planet heb je een persoonlijke band met je collega’s: zowel op professioneel vlak als erbuiten. Het is leuk om geen nummer te zijn. De projecten zijn boeiend en leerrijk. Ook als designer moet je constant bijleren, wat ik dan ook ten volle doe, mede dankzij de cursussen die IT-Planet aanbiedt." Koen, Visual Designer.
   
 • "Ik ben iets meer dan twee jaar werknemer. En al aan mijn tweede project. Dat kan bij IT-Planet. Het zoeken naar een nieuwe uitdaging verloopt net zo vlot als je zelf wil, maar een gouden regel blijft: ‘Whenever opportunity knocks, the least you can do is open the door’." Bart, Support Engineer.
   
 • IT Planet leeft ook mee, bij de geboorte van de zoon werd er aan veel gedacht. Ook tijdelijke betalingen en vlotte communicatie waar nodig. Zelfs af en toe een grol, een grap… Een activiteitje hier, een interessante opleiding binnen of buiten de IT… Oh ja, ze maken ook wel eens foutjes, maar met de nodige flair en open communicatie wordt dit met de glimlach recht gezet.
   
 • Als je zoals ik 17 jaar ervaring hebt in de IT-sector, denk je dat je alles wel gezien hebt. Via een vriend kwam ik terecht bij IT-Planet. Na een vlotte rekruteringsbabbel en een eerste kennismaking met het supergemotiveerde team, had ik dan ook vrij snel een nieuwe, boeiende, leerrijke job, die ik elke dag met veel plezier uitoefen! Bedankt team van IT-Planet! Olivier, Support Engineer