Steun vzw De Dappere B-engeltjes en kom naar het BENEFIETFESTIVAL !!

Onze collega's, X-Care, zijn een jaar lang sponsor van vzw De Dappere B-engeltjes, een vzw opgericht door medewerkers van de dienst Neonatalogie van UZ Gent. Met hun vzw willen ze dingen realiseren die buiten de budgetten van het ziekenhuis vallen, zoals aangepaste kledij voor de prematuurtjes, speelgoed voor de broertjes en zusjes, terugkommomenten voor de ouders, infobrochures voor de ouders etc.

Benefietfestival

Op zaterdag 3 september wordt een Benefietfestival door X-Care georganiseerd. Dit is een uniek festival voor jong en oud aan het Planet Business Center, ten voordele van de Dappere B-engeltjes. 

De radiopresentatrice Siska Schoeters is ook meter van dit project. Mede door haar komen op het festival een aantal bekende DJ's spelen. Een prachtig event waarmee je ook een warm hart toedraagt aan vzw De Dappere B-Engeltjes. 

Interesse? 

Voor €25 bied je een grote steun aan vzw De Dappere Bengeltjes en geniet je daarbij van een gezellige namiddag/avond met verschillende artiesten en DJ's. Kaarten kan je kopen aan de kassa of in voorverkoop op www.x-care.be/benefietfestival